Aquest divendres dia 31 a les nou del vespre arriba al Clap l’espectacle Together again de Gospelsons, un concert que mostra la darrera col·laboració amb el seu  primer director, i fundador de GospelSons.

Una nova proposta de gòspel amb molt de soul , que no us deixarà indiferents! Ritmes i balades amb el segell propi d’en Ramon Escalé. 

Gospelsons és un cor que, després de quinze anys, s’ha establert com una entitat musical arrelada i amb història tant a la ciutat de Mataró com arreu de Catalunya.

Al llarg d’aquests quinze anys el cor ha viscut una evolució trepidant. Des dels inicis, l’any 2005  i fins l’any 2010 fou dirigit per Ramón Escalé. Posteriorment, en Ramón va deixar la batuta a les mans de Georgina Blanch, actual directora del cor, qui impregna de trets propis a GospelSons.

El cor es distribueix en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos, acompanyades per piano, baix i bateria. En directe, la vitalitat, l’estil propi, la diversió, l’energia i el bon rotllo estan assegurats i no deixen mai indiferent.