Ciutadans-Mataró proposa la creació de la “Regidoria 60+ i Estratègia Agenda Urbana” si arriba al govern de la ciutat.

 

La formació que encapçala Cristina Sancho ha anunciat aquest dijous per xarxes socials la creació, si governen la ciutat, d’una regidoria específica per a les persones grans.

Des de la formació taronja han explicat que aquesta nova regidoria es diria “Regidoria 60+ i Estratègia Agenda Urbana”. La formació vol posar en el centre de les polítiques a les persones de més de 60 anys alhora que aposten per tenir una ciutat d’acord amb les necessitats d’aquestes persones.

La portaveu i alcaldable de Ciutadans a Mataró, Cristina Sancho, ha assenyalat que “la nostra gent gran ho ha donat tot per nosaltres i, per tant, és la nostra responsabilitat retornar-los tot l’esforç que ens han dedicat amb polítiques eficaces que posin en el centre les seves necessitats. Mataró ha de ser una ciutat que cuidi als nostres majors, on se sentin escoltats”.

Amb aquesta primera proposta els taronges inicien la precampanya per a encarar les pròximes eleccions municipals del maig, on pretenen ser decisius en el govern municipal.