Roben dues càmeres de vídeo de la seu de Ràdio la Veu TV, a l’edifici del Cafè de Mar de Mataró, mentre els col·laboradors de l’emissora estaven absents cobrint diverses informacions de la ciutat.

 

Per tal de facilitar l’accés als col·laboradors mentre els companys estaven cobrint diverses informacions, es va demanar al conserge de l’equipament que deixes la porta de l’oficina tancada, però sense passar la clau. Cosa que aquest va fer. Havent de marxar del seu lloc habitual cap a les 11 del matí.

Al voltant de les 4 de la tarda, quan van arribar el company de producció i la companya de redacció, van observar que en el prestatge on es guarda el material, faltaven dues càmeres. Motiu pel qual van procedir a presentar la corresponent denuncia per robatori davant els mossos d’esquadra.

Per la manca de càmeres de seguretat de l’edifici, la constant entrada i sortides de persones alienes i l’absència de conserge en aquell moment,  l’associació Ràdio la Veu TV,  una entitat sense afany de lucre que vol donar un servei a la ciutat, no pogut aconseguir cap gravació del moment del robatori per tal de poder identificar el causant o causants d’aquest.