El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Mataró ha fet pública una nova proposta, en aquest cas referent a la situació del comerç urbà de la ciutat.

 

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Mataró, Pim Camprubí, proposa impulsar amb urgència un Pla de Xoc pel sector, creant un òrgan de gestió i direcció mixta entre comerciants i Ajuntament, que permetrà potenciar el Comerç Urbà davant de les amenaces que està patint.

En un comunicat, assegura que treballarà conjuntament amb el sector comercial per millorar i equilibrar l’oferta comercial de la ciutat, per gestionar de forma conjunta la política de promocions, per facilitar lots d’aparcament, per programar les obres a l’espai públic amb les mínimes afectacions,… “Tor plegat, per transformar Mataró en una ciutat netament comercial, que sigui un pol d’atracció per visitants de tota la comarca”.

La proposta dels republicans consisteix en més comerç urbà i més coordinació per tal de tornar a fer de Mataró la capital comercial que un dia va ser.

Mataró té diversos eixos comercials: Comerç Mataró Centre, amb la plaça Gran i Entorns, Centre Comercial de la plaça de Cuba i Rodalies, La Gran Botiga, Comerç Rocafonda, Cerdanyola Comercial, Bulevards de Mataró…