Divendres passat en una trobada amb la premsa, els dos regidors d’en comú podem es mostren molt positius i fan una bona valoració del seu paper en el govern municipal.

En comú podem amb la maquinària en marxa i preparant una llista on sumaran persones de moviments socials, culturals i esportius, apostant per una ciutat més cohesionada i sostenible.
En un resum de les respectives àrees de treballs

Sarai Martínez, al capdavant de l’àrea d’habitatge assegura estar satisfeta a impulsar el mecanisme i la mobilització del parc d’habitatges buits de la ciutat comptant amb unes xifres de 800 pisos buits que han estat investigats, també les promocions d’habitatge protegit, habitatge dotacional, la reserva del 30% per habitatge social o el projecte Lloguem.
D’altra banda, la Martínez posa l’accent que continuaran lluitant per la regulació de pisos turístics, o declarar tota la ciutat com a zona de tanteig i retracte.

Sergi Morales el regidor d’empresa i Ocupació fa una bona lectura dels indicadors d’ocupació de la ciutat. Reivindica el “salt endavant” en polítiques del foment de l’Economia Social i Solidària, apostant també sostenibilitat com l’Anella Ciclista o la transició ecològica de l’executiu, reclamant el sociosanitari nou dins dels pressupostos, un acord signat primer entre Govern i ECP.

En comú podem reclamant als seus socis de govern el Pla director d’Equipaments de la ciutat per a una visió global, donant com a exemples com l’escola Meléndez i Pelayo”, la definició de la quarta biblioteca, el pla d’accessibilitat, el carnet jove cultural, l’estudi de la funerària pública, les comunitats energètiques i aprofitar les fotovoltaiques situades en cobertes d’equipaments per a proveir energia a llars amb necessitat, tan anunciada però no realitzada.