Personal de l’Espai Mataró Connecta farà els tràmits per accedir als ajuts des dels casals d’avis de Cirera i La Llàntia.

 

El passat 1 de febrer es va obrir el termini per presentar sol·licituds d’ajuts a l’habitatge per a persones pensionistes, jubilades, en atur o ERTO, amb pocs recursos econòmics. Personal de l’Espai Mataró Connecta atendrà aquestes peticions també als casals municipals de la gent gran de La Llàntia i Cirera del 13 al 20 de febrer. L’ objectiu principal és garantir l’accés a aquests ajuts a persones grans o vulnerables.

Les persones que van obtenir aquest tipus d’ajuts l’any 2022 estan rebent aquests dies una carta informativa sobre l’obertura de la campanya d’enguany. En el cas que reuneixin els requisits, poden fer directament una renovació de la petició de manera simplificada, sense haver d’emplenar de nou cap sol·licitud, a partir d’un codi PIN facilitat a la pròpia carta. Aquest sistema simplificat es pot utilitzar per internet o presencialment als punts d’autoservei distribuïts per centres cívics i a l’Espai Mataró Connecta de plaça de la Muralla. Un total de 697 persones poden accedir a aquest sistema simplificat de renovació de la petició mitjançant codi PIN.

Per garantir l’accés a aquest tipus d’ajuts a persones amb dificultats de mobilitat o d’accés al tràmit per internet, personal municipal, tal i com ja va fer amb la renovació de targetes Tblava per al Mataró Bus, participarà en un dispositiu especial als barris de La Llàntia i Cirera.