La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Mataró denuncia que l’única competència que s’atribueix l’alcalde en els plens és el control del temps de les intervencions i no és capaç de garantir la igualtat de tracte entre els grups municipals.

 

En el ple municipal corresponent a aquest mes de febrer, la portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Mataró, Cristina Sancho, ha denunciat haver estat silenciada per l’alcalde David Bote durant la seva intervenció sobre el prec que demanava la retirada del carril bici.

La portaveu del grup municipal de Ciutadans disposava de cinc minuts en total per a l’exposició del seu prec i, a més, la realització de la rèplica. En aquest sentit, Sancho ha explicat que només ha pogut comptar amb tres minuts del seu temps pel fet que en la rèplica el comptador del temps ha començat a comptar amb dos minuts menys del que deuria. Concretament, la denúncia de Sancho és perquè, quan acaba l’exposició del prec, el comptador es troba en 03.51, mentre que en el començament de la rèplica el comptador es trobava en 01.59, en lloc d’en 03.51.

Per això, la portaveu del grup liberal ha acusat l’alcalde Bote de voler-la silenciar i de no acceptar les crítiques del grup de Ciutadans, que demanaven la retirada del carril bici en aquells llocs on resultaven problemàtics.