La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Mataró, Cristina Sancho, qualifica el carril bici de “problemàtic” i demana al govern que el retiri en aquells punts on creí “conflicte”.

El Grup Municipal de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Mataró portarà al ple municipal de febrer un prec instant el govern de la ciutat a “realitzar un estudi dels principals eixos comercials respecte a l’impacte del barril bici”.

En aquest sentit, la portaveu de Ciutadans, Cristina Sancho, ha explicat que “la implantació del carril bici ideat pel Sr. Bote ha suposat a la ciutat greus problemes de mobilitat, falta d’aparcament i, passejant per diferents eixos comercials de la ciutat, afectacions als negocis i el seu tancament”. “És de manual que els comerços necessiten clients per a mantenir els seus negocis. Aquests clients necessiten tenir un fàcil accés, bé sigui per vehicle privat o per vehicle públic, facilitat d’aparcament, estar en zones agradables visualment, entre altres condicions”

Segons Sancho, “El carril bici del Sr. Bote no pot ser un obstacle per al desenvolupament comercial de la ciutat”.

Per això, a més de l’estudi sobre l’impacte del carril bici en els eixos comercials, el grup liberal també demanarà al govern “realitzar la retirada de tots aquells carrils bici, és a dir, la retirada dels pivots i la pintura, implantant les mesures necessàries per a restablir el comerç d’aquests eixos”.