El proper dijous 9 de febrer el cicle Músiques Tranquil·les té una cita amb Maktub Project. Serà una nit per gaudir d’un viatge per les diferents músiques del Mediterrani. 

 

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!

Maktub és un projecte musical basat en la fusió de diversos estils de la cultura mediterrània, on recorren diferents paisatges sonors lligats entre si, ja sigui per qüestions històriques o de ressonàncies de caràcter vital, emocional o socioeconòmic. D’aquesta manera viatjarem a través de sonoritats pròpies de la mediterrània lligades al seu passat Andalusí i a la tradició judeo-sefardita.

La seva intenció és rescatar melodies i repertori tradicional des d’un punt de vista anti-colonial i interseccional. La formació beu de la música d’orient mitjà, el flamenc i el jazz per a crear un món sonor particular on les diferents cultures ressonen, senten i celebren en harmonia. El grup ha publicat el seu primer disc Flamencs i Altres Ocells migradors on es recullen algunes de les cançons que formen part del repertori que el grup interpreta en els directes.

Les portes del Casal Aliança s’obriran a les 8 del vespre i el concert començarà a les 9 en punt per acabar a 2/4 d’11 de la nit. El preu de l’entrada anticipada per al  públic general es de 12 € i 20 € amb sopar.
Mentre que el preu a taquilla serà de 13 € sense possibilitat de sopar.

Formació: Anna Casado, veu. Segio di Finizio, baix. Georgi Dimitrov, kanún. Alex Guitart, percussió.