La direcció provincial del PP de Barcelona tria a Escribano com a candidat a l’alcaldia de Mataró per a les eleccions del maig de 2023.

 

Escribano assegura que “Bote té els dies comptats com a alcalde. Mataró no aguanta ni un dia més enfonsada en la inseguretat i la brutícia als seus carrers. “Em presento per a guanyar perquè si guanya el PP guanya tota la ciutat de Mataró. 40 anys de PSC ens han portat a aquesta terrible situació de robatoris, delinqüència i okupacions. El desistiment de funcions i la incompetència per a reaccionar davant un problema que no parava de créixer han provocat que avui estiguem així.”

Escribano demana la confiança en el projecte del Partit Popular perquè “és l’únic capaç de canviar el desastre, de donar llum a Mataró i aconseguir que els mataronins visquin tranquils a les seves cases, negocis i carrers. L’Ajuntament ha de ser el pitjor malson per als delinqüents i el millor aliat per als veïns. Augmentarem la seguretat amb més recursos i personal per a la policia, inaugurarem l’oficina antiokupes, anem augmentar els treballs de neteja de carrers, a eliminar el problema que ha generat el carril bici i evitar que es pugin els impostos com a Pot ha fet tota la legislatura.”

Per acabar, el candidat del PP afirma: “Traurem la incompetència de l’alcaldia, als okupes de les cases i als delinqüents dels carrers. Retornarem Mataró als seus ciutadans.”

Cristian Escribano, que resideix a Mataró des del 1999, és Graduat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents entitats bancàries. És Secretari de Comunicació del PP de Catalunya des de 2018.