L’Ajuntament té en marxa, des del passat juliol, la millora de 27 àrees de jocs infantils. Ja s’ha intervingut a 25 parcs i els treballs finalitzaran aquest mes.

L’alcalde, David Bote, acompanyat d’altres regidors, ha visitat la nova àrea de jocs infantils que s’ha creat al carrer de Blanes. Aquesta nova àrea està situada a l’alçada del carrer de Tossa i queda dins de la zona boscosa de La Llàntia. Per integrar-la en aquest espai natural s’ha triat la fusta com a material dels elements de joc instal·lats.

L’Ajuntament ja ha actuat a 25 de les 27 àrees de jocs infantils que des del juliol s’estan millorant, posant al dia o ampliant. Es tracta d’intervencions per adequar paviments, tancaments i/o senyalització d’acord a normativa; instal·lar nous jocs infantils o reposar d’existents i, en cinc ubicacions, s’han creat noves àrees de joc (carrer de Blanes i Can Quirze), o s’amplien les existents (plaça de les Tereses, plaça d’Antonio Machado i parc de Rocafonda). Molts dels nous elements de joc que s’estan instal·lant són adaptats per a infants amb diversitat funcional.

Aquests treballs s’emmarquen en el Pla Director de les Àrees de Jocs Infantils. Els està portant a terme l’empresa HPC Ibérica, per un import d’adjudicació de 445.222,05 € (IVA inclòs).