Amb motiu del Dia Internacional de les Ciutats Educadores, Mataró va es referma en el seu compromís amb la creació i difusió d’un vídeo sobre hàbits saludables entre els infants i joves.

El vídeo neix de la reflexió d’un grup de treball on han participat diferents agents de la ciutat com els centres educatius, els Serveis Territorials del Departament d’Educació del Maresme i Vallès Oriental (amb seu a Mataró), el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Mataró i altres serveis municipals com el de Salut Pública, Igualtat i Diversitat Ciutadana i Infància i Família de Benestar Social. L’objectiu és conscienciar sobre els hàbits saludables i la seva importància en l’etapa educativa.

flexió d’un grup de treball on han participat diferents agents de la ciutat com els centres educatius, els Serveis Territorials del Departament d’Educació del Maresme i Vallès Oriental (amb seu a Mataró), el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Mataró i altres serveis municipals com el de Salut Pública, Igualtat i Diversitat Ciutadana i Infància i Família de Benestar Social. L’objectiu és conscienciar sobre els hàbits saludables i la seva importància en l’etapa educativa.

El regidor d’Educació ha estat l’encarregat de presentar aquest vídeo que s’ha creat com a recurs pedagògic que poden fer servir tots els centres educatius de la ciutat i perquè arribi a les famílies. La projecció s’ha fet el 30 de novembre amb motiu del Dia Internacional de les Ciutat Educadores, un compromís que l’Ajuntament de Mataró referma i renova un any més.

En el Dia Internacional de les Ciutats Educadores es reivindica la tasca de totes aquelles persones que es dediquen a l’educació i es manifesta que, des del govern local, es seguiran posant en marxa polítiques públiques i programes educatius que contribueixin a l’equitat.

Mataró referma el seu compromís amb el lema de les ciutats educadores d’enguany: “La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats”.