Els amants del Jazz tenen una nova cita de les JazzJams aquest dijous, 24 de novembre, al Cafè de Mar, en aquesta ocasió amb la saxofonista Irene Reig.

Irene Reig neix a Barcelona 1993. Rep classes de piano clàssic a l’Oriol Martorell i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, però finalment decideix centrar-se en la seva carrera com a saxofonista i es matricula a l’Escola Superior de Música de Barcelona. En acabar, es trasllada a Àmsterdam on obtindrà el seu Màster en interpretació i l’oportunitat de viure a Philadelphia durant mig any i estudiar a la Temple University. Ha participat en projectes com la Sant Andreu Jazz Band, l’Star Wood Band o l’Esmuc Jazz Projet, entre d’altres. Actualment, lidera el seu propi quintet amb el qual ha enregistrat un àlbum, Views. També lidera The Bop Collective, un octet que en l’actualitatestà editant el seu segon disc. També forma part d’altres projectes com la Smack BIG Dab.

A més, les JazzJams del Cafè de Mar comptaran amb la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme que juntament amb la convidada, obriran la jam a tots els músics que s’hi vulguin unir.

La nova sessió serà aquest dijous, 24 de novembre, a les  9 del vespre. El preu de les entrades és de 7 euros en la venda anticipada i de i euros a taquilla abans del concert.

Els assistents també podran gaudir de la cuina casolana de proximitat de l’espai culinari del Cafè de Mar, amb opcions vegetarianes i veganes.