Els Vermuts Xic del Bar del Cafè Nou tornen aquest diumenge 20 de novembre a l’hora del vermut,  amb un conte familiar per educar en el respecte pel medi ambient.

El Bar del Cafè Nou continua amb la seva agenda cultural basada en una programació cultural diversa, que aposta pel talent local i comarcal i adaptada a les diferents realitats de les persones i de la ciutat, en les diferents estacions de l’any.

El Bar del Cafè Nou vol ser un lloc de trobada també per a tota la família, incidint en que la voluntat d’universalitzar l’accés a la cultura per tal d’acostar-la als més petits i fer-los descobrir el plaer de veure en directe música, teatre o circ de qualitat. El darrer diumenge 23 d’octubre va tenir lloc el primer Vermut Xic de la temporada amb gran èxit d’assistència.

Aquest diumenge, 20 de novembre a les 12 h, arriba la contacontes mataronina Elisabet Puentes, sota el pseudònim Una maleta de contes. L’artista local estrena i presenta en primícia La figuera màgica, una adaptació del conte amb títol homònim que reflexiona al voltant de l’acció en contra del canvi climàtic i el respecte al medi ambient i al planeta. Gaia està preocupada, sap que la Terra necessita ajuda urgent, però què pot fer una nena com ella davant de l’emergència climàtica de tot una planeta? Per sort, la seva àvia Lila sap com ajudar-la desde la seva figuera màgica.

Els Vermuts Xics volen ser un espai familiar a l’exterior del Bar i aprofitant els rajos de sol dels diumenges, on descobriran diferents propostes culturals creades majoritàriament per artistes locals i seleccionades amb especial atenció als valors i als missatges constructius, on podran interactuar i compartir amb altres infants, pares i mares. El Bar del Cafè Nou acull aquest format d’entrada lliure, amb taquilla inversa i durada continguda, obrint excepcionalment els migdies dels diumenges per tal que el públic familiar pugui gaudir d’un bon vermut a la terrassa i viure la cultura en primera persona amb vistes al Pati del Cafè Nou . L’entrada és lliure amb taquilla inversa.

Després d’aquest nou Vermut Xic, la propera cita cultural al Bar del Cafè Nou serà el  dijous 22 de desembre amb una nova edició de l’Escenari Off. En aquesta ocasió s’oferirà un concert especial de Nadal a càrrec dels músics mataronins Laia Puy a la veu i Ruben Bes al teclat, que ens oferiran un repertori de les cançons més nadalenques passades pel sedàs dels estils del jazz i la música moderna, així com altres standards especialment preparats per l’ocasió.