Els Vermuts Musicals segueixen a ple rendiment aquest final d’any.  Diumenge, dia 20 de novembre. ens trobarem als Jardins del Centre Cívic dels Molins per gaudir d’una bona estona amb Esencia Negra.

 

Esencia Negra és un grup de músics del barri dels Molins, que després d’haver coincidit en altres formacions musicals van decidir, ara ja fa tres anys, juntar-se per passar-ho bé i divertir-se toncant versions de de blues i rock, Eric clapton, Neil Young i més.

També el diumenge, però a les 5 de la tarda, gaudirem de la cita de novembre dels Discconcerts al Clap, en aquesta ocasió amb Karaoke!

Els Disconcerts són una iniciativa que sorgeix de la col.laboració entre el Taller d’Idees i la Casa de la Música de Mataró, per tal d’oferir un espai de lleure i d’integració a les persones amb diversitat funcional, amb sessions de Dj, música en directe, karaoke, i altres sorpreses. El projecte, alhora, serveix per aconseguir recursos per a finançar activitats de caire social, sobretot dirigides a persones amb diversitat funcional.