Quan ha disposat d’un informe de l’empresa, en el qual s’hi reconeixen problemes en l’accés i registre de molts usuaris, el Govern municipal ha rectificat la seva decisió inicial i ha decidit allargar el termini de votació dels pressupostos participatius.

 

El passat dimecres 9 de novembre el Grup Municipal d’Esquerra Republicana – MES va sol·licitar al Govern l’ampliació del termini de votacions dels pressupostos participatius degut a múltiples incidències registrades des del passat cap de setmana.

Malgrat que en un primer moment el Govern va manifestar que no allargarien el termini de votació, han reconsiderat la decisió després de conèixer l’informe de l’empresa externa encarregada de gestionar la plataforma Decidim Mataró i es podrà votar fins al dimecres 16 de novembre, tant de forma telemàtica com presencial a l’Espai Mataró Connecta. L’informe de l’empresa destacava problemes en l’accés i registre de molts usuaris.

Des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana – MES celebra aquesta decisió, “que permet augmentar el nombre de participants en aquest exercici d’apoderament democràtic de la ciutadania”.

Els republicans també animen a la ciutadania, que encara no ha pogut participar, a que exerceixi els seus drets i voti, tant online com presencialment, els projectes que creguin més convenients pel futur de Mataró.