El PSC de Mataró va celebrar aquest dimarts, 8 de novembre, una reunió del seu comitè electoral, per a la direcció del qual la Comissió Executiva local ha elegit el regidor Xesco Gomar.

El cap de campanya per a les Eleccions Municipals de 2023, presideix el PSC de Mataró, és regidor de Cultura i Serveis Municipals a l’Ajuntament de Mataró i diputat de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

El PSC, aprovarà, en l’assemblea el calendari per a l’elecció formal del cap de llista, que inclourà un període per a la presentació de candidatures, d’acord amb el reglament del partit. Tot i que el juliol passat, David Bote ja es va presentar com alcaldable en un acte al TecnoCampusMataró.

El comitè, per la seva banda, treballa per preparar la campanya de les eleccions municipals, que s’han de celebrar el maig de 2023, i ja ha posat en marxa, per exemple, la redacció del nou programa electoral amb el qual els socialistes pretenen revalidar l’alcaldia de la capital del Maresme.

Al comitè de campanya hi ha diverses cares conegudes per tractar-se de regidors municipals i càrrecs eventuals del PSC a l’Ajuntament de Mataró.