Divendres dia 4 de novembre, a les 19 h, a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “PELL MUTANT” de Jordi Nin, organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró

 

Jordi Nin, és un artista multidisciplinari en creacions audiovisuals, cinematogràfiques i fotogràfiques. És un dels pioners en la realització d’intervencions urbanes mitjançant il·luminacions i projeccions arquitectòniques de gran format sobre edificis emblemàtics.

En la seva trajectòria artística, Nin ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals. Aquest mateix any, ha participat en l’exposició col·lectiva “Corea-Premià, Cartografies de Pau”, al Museu de l’Estampació de Premià de Mar, amb l’obra fotogràfica «On comença la pau?».

“Pell mutant” és un treball fotogràfic d’arqueologia del present, que busca els espais migratoris de la ciutat on les persones abandonen els seus missatges. El treball s’ha basat a trobar aquests espais ocults en la distreta mirada del passejant i desxifrar les imatges i missatges de tota mena que se superposen en les parets. Fora de context, i a través d’una nova mirada, aquests missatges es transformen en una nova dimensió visual, provocant una lectura atenta i estètica d’aquest univers de la ciutat.

L’obra PELL MUTANT ha estat realitzada al districte de Ciutat Vella de Barcelona, als barris de: El Raval, Barri Gòtic i, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, durant els anys 2018 i 2019. Per a l’artista, són els barris que li han aportat més espais interessants per a desenvolupar aquesta obra, amb carrers de dimensions humanes enriquits per la barreja de persones vingudes de tot el món i també on es concentren més artistes urbans, poetes i altres ”comunicadors urbans”.

La mostra, organitzada pe Sant Lluc per l’Art,  s’inaugurarà el pròxim divendres, dia 4 de novembre, a les 7 de la tarda a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB), plaça de Can Xammar, 2, i es podrà visitar fins el 4 de desembre.