Amb motiu de la festivitat de Tots Sants l’horari de visites als dos cementiris municipals s’amplia fins al 2 de novembre i el Cementiri dels Caputxins acull novament activitats culturals.

El dispositiu especial per atendre l’increment de visites als cementiris municipals amb motiu de la festivitat de Tots Sants, tant pel que fa a horaris d’obertura com pel reforç del transport públic, està a punt.

Per facilitar les visites s’ha ampliat els horaris generals dels dos cementiris, que del 24 d’octubre al 2 de novembre romandran oberts de 8.30 a 18 h. Les oficines d’atenció en aquests equipaments també amplien els seus horaris.

Per altra banda, el Cementiri dels Caputxins acull diferents activitats programades amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Els actes estan organitzats per l’Ajuntament i Cementiris Metropolitans CGC SL, empresa concessionària dels cementiris municipals.

  • Divendres 21 d’octubre a les 18 h, inauguració de l’exposició “Mis Trabajos Dibujos” de Juan J. Martínez Sánchez a l’espai de la capella del Cementiri. Es podrà visitar del 22 d’octubre al 13 de novembre de 9 a 17 h.
  • Diumenge 23 d’octubre a les 12 h es farà una visita guiada al Cementiri dels Caputxins a càrrec del periodista i historiador Manel Cusachs i Corredor. Punt de trobada: entrada principal del cementiri.
  • Dimarts 1 de novembre a les 12 h tindrà lloc la 13a edició del “Concert de la Diada de Tots Sants”, a càrrec del grup Nessun Dorma a l’entrada principal del Cementiri.

Per facilitar l’accés de la ciutadania als cementiris, es recomana fer ús del transport públic, que es reforça amb motiu d’aquestes dates.

L’1 de novembre a partir de les 8 h les línies 1 i 2 reforçaran el servei funcionant amb horari de dissabte enlloc del de dia festiu.

Els dies 29 i 30 d’octubre i l’1 de novembre Mataró Bus allarga el recorregut de la línia 3 després de la parada de l’Hospital de Mataró per apropar els viatgers fins al Cementiri de Les Valls en les hores d’obertura (de 8 a 18 h). Davant d’aquest cementiri també tenen parada fixa les línies 1 i 2. Per arribar al Cementiri dels Caputxins, les línies 1, 2, 3 i 6 de Mataró Bus tenen parades properes.

De dimarts 25 d’octubre a dimarts 1 de novembre, entre les 8 i les 21 h, estarà en funcionament una parada provisional de taxis al passeig dels Molins, entre els carrers del Dos de Maig i d’Arapiles, habilitada per l’Ajuntament.