Eva Parera, presidenta de Valents a Catalunya, ha visitat aquesta setmana Mataró, el mateix dia que es constituïa la Junta Local de la formació, la qual presidirà Jesús Hita i Fede Ureña en serà el secretari general.

 

Ahir a la tarda es va constituir la Junta Local de Valents a Mataró, que ha quedat conformada per Jesús Hita Herrera, president; Fede Ureña Velasco, secretari general; Alicia Martínez, secretària d’organització i Luisa Fernández Ramos, secretària d’acció institucional.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha declarat que “el projecte de Valents està agafant força i s’està expandint per tots els municipis de Catalunya. Però no reconstruirem Catalunya de qualsevol manera. Ho farem des dels Ajuntaments, que són les bases sobre les quals consolidar qualsevol projecte polític. Volem tenir arrelament en tots i cadascun dels municipis, i que els ciutadans de cada poble i ciutat se sentin representats per un partit que s’ocupa dels problemes reals de la gent. No hem arribat fins aquí per a quedar-nos en l’oposició”. La presidenta de Valents també ha destacat que “Valents és un projecte que il·lusiona a la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d’Espanya. Un projecte que ja és imparable”.

Eva Parera va ser diputada del PP al Parlament de Catalunya i actualment és portaveu de Valents a l’Ajuntament de Barcelona, havent estat escollida per la candidatura de Ciutadans que encapçalava Manuel Valls. Anteriorment havia militat a Unió Democràtica de Catalunya, havent estat designada senadora pel Parlament de Catalunya.

Jesús Hita, president de la Junta Local de Valents a Mataró, que havia estat regidor del PP a Argentona, ha afirmat que “en aquests últims quatre anys, Mataró ha empitjorat. No ho dic jo, ho diuen les enquestes i la gent pel carrer. Dues okupacions al dia, sensació d’inseguretat, trànsit cada vegada pitjor, més brutícia i abandó dels carrers, parcs, jardins i via pública”. Hita ha declarat que “Valents crea una agrupació local oberta a tots els ciutadans de Mataró; convidem a tothom a unir forces, il·lusions i projectes amb nosaltres”. El nou president de la Junta Local de Valents ha anunciat que “ens presentarem a les eleccions municipals per a remoure el tauler municipal. Aportarem experiència, coneixement, lleialtat i compromís” i ha afegit “oferim a Ciutadans, PP i VOX constituir una candidatura conjunta per a governar l’Ajuntament de Mataró”.

A la presentació també hi han assistit altres membres de la formació com: Albert Guivernau, secretari general; Jean Castel, ex-diputat al Parlament de Catalunya i secretari d’organització; i Joan López Alegre, ex-diputat al Parlament de Catalunya,  ex-regidor del PP a Mataró i secretari de comunicació, així com Marcos Fernández, ex-regidor del PP a l’Ajuntament de Mataró.