El passat dimarts 11, després de dos anys de pandèmia, es va recuperar la Botifarrada a la hispanitat, un dels actes més tradicionals de l’Esquerra Independentista a Mataró.

Foto: Lluís Rugama

L’acte, que va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament, va reunir a més de 300 persones. A banda del tradicional sopar i els diferents concerts, l’acte va comptar amb la presència d’Albert Botran (diputat de la CUP al Congrés) que ha presentat els llibres «Eva Serra: per la revolució catalana» i «Independència és revolució».

La CUP Mataró va aprofitar per reivindicar que “continuem alçades i organitzades”. Els dirigents de la formació independentista, asseguren que “no retrocedirem ni un pam davant dels atacs de l’estat espanyol i les seves celebracions imperialistes, aquí hi ha un poble digne que no es deixarà esborrar”.

L’alcaldable, Carlos García, acompanyat per les persones que configuraran els primers llocs de la llista (Toni López, Lara Navarro, Sílvia Bofill i Maria Barba), va anunciar la intenció de presentar una candidatura que pugui bastir una alternativa a l’actual govern de la ciutat.

Garcia va dir que “David Bote ha optat per menystenir els moviments socials i fer servir tota la maquinària institucional per posar traves i atacar a la població més feble, ampliant la bretxa entre els barris”.