Al voltant del 16 d’octubre, Dia Mundial de l’Alimentació, Mataró celebrarà Les Jornades de Salut i Alimentació amb activitats per a tota la ciutadania.

 

L’alimentació, l’activitat física, el benestar emocional i les xarxes relacionals són determinants fonamentals de l’estat de salut de les persones que tant poden actuar de manera preventiva com afavoridora de problemes de salut crònics com són l’obesitat, les malalties cardiovasculars o la diabetis.

La formació en salut de la població és bàsica per aconseguir societats més sanes. És per això que, aquesta és una de les finalitats de les Jornades de Salut i Alimentació que se celebraran a Mataró durant la segona quinzena d’octubre.

La Secció de Salut de l’Ajuntament pretén sensibilitzar i capacitar la població per tal que pugui prendre les decisions més saludables vers la seva salut.

Les Jornades també s’organitzen per commemorar el Dia Mundial de l’Alimentació (16 d’octubre) i són el resultat del treball conjunt amb professionals de diferents àmbits.

Entre la programació hi ha diverses activitats com una caminada, xerrades informatives, la cursa de l’Iron Kids, un taller de cuina saludable o la presentació d’un receptari amb les llegums com a base principal de tots els plats.