El Grup Municipal de Junts per Mataró, ha condemnat els fets succeïts el passat dilluns a l’avinguda Maresme de Mataró i considera que les ocupacions són un dels principals problemes de seguretat i convivència a la Ciutat.

 

Dilluns, 10 d’octubre, es va produir una agressió al número 431 de l’avinguda Maresme per part d’unes persones que ocupaven un local. Van ser agredits la propietària i un acompanyant seu. Per a Junts per Mataró, aquest fet, pel qual ja ha estat detinguda una persona, “evidencia novament la problemàtica de les ocupacions il·legals d’immobles, que s’han convertit en un dels principals problemes de seguretat i de convivència a Mataró”.

Davant d’aquests darrers fets, des del Grup Municipal de Junts a l’ajuntament de Mataró, han condemnat, en un comunicat, els fets produïts aquest dilluns. Els juntaires esperen que aquesta agressió no quedi impune. Alhora que, reclamen més implicació, mesures legals, judicials i més instruments per actuar contra les màfies i ocupacions conflictives i exigeixen la “Tolerància zero davant les ocupacions”.

Aquest grup municipal creu que a Mataró les ocupacions generen conflictivitat veïnal i denuncien el context d’ocupacions il·legals d’habitatges, que generen una situació d’alarma en la vida dels propietaris i de les comunitats a Mataró, tant des del punt de vista emocional com econòmic, de convivència i seguretat.