Després de participar del Dia de la Música a Mataró la Paula Vidal i l’Arnau Belso actuaran al vermut d’aquesta setmana, el diumenge dia 2 d’octubre a les 12 del migdia. En aquesta ocasió serà a la Plaça Francesc Pi i Margall del barri de l’Havana.

 

L’Arnau Belso (Sant Celoni) i la Paula Vidal (Mataró) són un parell de joves de 21 i 22 anys respectivament, que han decidit, després d’anys d’amistat, ajuntar-se i crear música. Amb cançons pròpies escrites per la Paula i versions de temes que l’han acompanyat en moments importants. Volen crear un ambient personal, íntim, i que algú es pugui identificar amb els temes i els hi puguin transmetre el que senten.

Els Vermuts Musicals són una proposta d’oci cultural amb l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat de Mataró, programant artistes de proximitat amateurs o emergents.

Els Vermuts Musicals tenen un canal d’Instagram on els seguidors poden seguir la programació mensual així com un canal de comunicació propi per a estar al dia de les novetats o canvis d’última hora.