La convocatòria ha recolzat amb 45.000 euros 13 programes que tenen com a objectiu: impulsar l’ocupació, el desenvolupament local i donar suport a col·lectius en risc d’exclusió social.

 

CaixaBank i Fundació Iluro reconeixen en un acte celebrat a l’Ateneu Centre Cultural a les 13 associacions de la comarca del Maresme beneficiàries de la “Convocatòria Social 2022”, dotada amb un import total de 45.000 euros. L’execució dels projectes ha de beneficiar un total de 1.969 persones del territori.

L’objectiu de la convocatòria és impulsar l’ocupació, el desenvolupament local i millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat, persones grans i altres col·lectius en risc d’exclusió social.

A l’acte, hi han participat Antoni Blanch, patró integrant de la Comissió Social de la Fundació Iluro, i Marta Ibarz, directora, que ha actuat com a conductora. Per part de CaixaBank,  hi han assistit Ramon Soler, director comercial xarxa de CaixaBank a Barcelona província; Josep Casas, director d’àrea de Negoci de CaixaBank a Mataró-Maresme Centre, i Inés Jiménez, responsable d’Acció Social de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona.

Els assistents han gaudit de la interpretació musical de l’Ariadna Rodríguez Masafrets, amb qui la Fundació ha iniciat uns tallers musicals i pedagògics per fer ús de l’art com a revolució personal i col·lectiva.

Les entitats beneficiàries d’aquest any són les següents:

 • Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU
 • Fundació Àmbit Prevenció
 • Fundación Soñar Despierto
 • Fundació del Maresme Pro Persones amb Disminució Psíquica
 • Cáritas Interparroquial Mataró
 • Fundació Gresol Projecte Home
 • Fundación Diagrama Intervención Psicosocial
 • Assistència i Gestió Integral, FP
 • Fundación Internacional Miquel Valls contra la Esclerosis Lateral Amiotrófica
 • Fundació Sant Joaquim
 • Associació Centre de Formació i Prevenció
 • Asociación Española Contra el Cáncer
 • Associació TEA Asperger Maresme