L’Ajuntament de Mataró convocarà el Jurat de la Nit de l’Esport per retirar el reconeixement atorgat el 8 d’abril del 2016, en el transcurs de la 61a Nit de l’Esport, a la millor tasca directiva a una persona que ara està investigada per abusos sexuals a menors.

Davant de les informacions sorgides aquesta setmana als mitjans de comunicació i amb la confirmació del procés judicial, la regidoria d’Esports ha decidit convocar el Jurat de la Nit de l’Esport per retirar el reconeixement a la tasca directiva que es va entregar durant la 61a edició de la Nit de l’Esport, el 8 d’abril del 2016, a una persona (J. P.) que ara és investigada per diverses denúncies per abusos sexuals a menors.

L’Ajuntament de Mataró condemna qualsevol tipus d’agressió sexual que atempta contra els drets fonamentals de les persones i posa a disposició d’entitats i ciutadania serveis d’informació, formació, assessorament jurídic i tractament psicològic diversos, des dels diferents serveis municipals.