Akeré, que es podrà escoltar aquest dijous, 15 de setembre, a la Sala Casal Aliança de Mataró, fusiona el flamenc amb la riquesa rítmica afrocubana i el jazz.

 

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular de la Casa de la Música a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous i permeten descobrir, mentre sopem, grans músics, convertit el Casal Aliança en club per una nit!

Aquest Dijous, 15 de setembre, a partir de les nou del vespre, tot i que les portes s’obriran una hora abans, els assistents podran gaudir d’Akeré. Un grup format per: Ana Brenes, cante flamenc; Ángel Pérez, piano; Nene Maya, contrabaix; Xoan Sánchez, percussió i Miguel Royo “Wally”, saxos i flauta.

Akeré és un recorregut propi pels camins del flamenc, la riquesa rítmica afrocubana i el jazz. és el resultat artístic de la “trobada entre músics” en el cor de Barcelona. Els seus components ofereixen un espectacle en directe ple de complicitat i diàleg de fusió entre arrels musicals diferents. Presenten el seu primer treball, de nom homònim. Després d’haver de suspendre el seu concert per malaltia, el grup arriba finalment a Músiques Tranquil·les per gaudir d’una nit molt especial amb tots nosaltres

 

Les entrades es podem comprar aquí.