Aquest mes de setembre s’han incorporat a la Policia Local de Mataró 9 agents en període de pràctiques després d’haver superat la fase d’oposició i la formació de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l’Escola de Policia.

 

L’alcalde, David Bote, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Jerez, i el sotscap de la Policia Local, Xavier Santajuliana, han donat la benvinguda a la nova promoció de la Policia Local formada per 9 agents: 6 homes i 3 dones.

Els 9 agents de la Policia Local s’han incorporat a diferents unitats del cos en període de pràctiques i seran tutoritzats durant 12 mesos per agents i comandaments perquè acabin la seva formació. Abans de la seva incorporació, el personal ha aprovat la fase d’oposició i la formació de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l’Escola de Policia.

El proper 17 de setembre comença un nou procés de selecció amb 8 places que juntament amb les noves incorporacions han de cobrir vacants que es donen per jubilacions, trasllats i també dotar de més efectius a la Policia Local.