Fins el 16 de setembre és el període de preinscripcions de les activitats que es porten a terme als casals municipals de la gent gran de la ciutat. Les activitats són variades. Es fan, entre d’altres, activitats de manteniment físic i cognitiu, culturals i aprenentatge de noves tecnologies. Les inscripcions es poden fer presencialment, per telèfon i també online amb l’objectiu d’arribar a tota la població.

El curs 2022-2023 a la desena de casals municipals de la gent gran de Mataró començarà a l’octubre, però del 5 al 16 de setembre és el moment de fer les preinscripcions, i formalitzar la inscripció.

Les activitats són diverses i aquest curs ja s’ha recuperat la normalitat pel que fa a l’oferta presencial. Els cursos són variats i s’agrupen en:

  • Manteniment físic: country, ball en línia, txi-kung, sevillanes o gymball.
  • Culturals: música, poesia, manualitats, català i alfabetització.
  • Noves tecnologies: informàtica en diferents nivells i noves tecnologies (aplicacions, missatgeria…)

Per apuntar-se es pot trucar a un seguit de número de telèfons (937903672/ 937571799/ 937582484/ 672033132/ 697852428/ 629557641), presencialment als casals i també via online. En el cas de superar el nombre de places que s’oferten, es realitzarà un sorteig intern per adjudicar l’ordre de participació.

Del 26 al 30 de setembre es trucarà a aquelles persones que hagin obtingut plaça perquè puguin començar l’activitat a l’octubre.

Els beneficis de fer aquest tipus d’activitats per a les persones de 60 anys i més amb aquestes activitats és tenir un paper actiu a la societat millorant la seva salut, competències intel·lectuals i enfortint la seva xarxa relacional des d’una perspectiva d’igualtat i diversitat.