Aquest curs l’Ajuntament de Mataró ha destinat 579.417,56 € en obres de millora a diferents centres escolars.

 

Les actuacions més importants són: la substitució de la coberta del parvulari de l’institut escola Mar Mediterrània i la cinquena fase de la renovació de les cobertes de l’escola d’educació especial Les Aigües i de l’escola Camí del Cros.

Així mateix, l’Ajuntament està executant diverses actuacions a les escoles Josep Montserrat, Josep Manuel Peramàs, Camí del Mig, Les Aigües i Torre Llauder per tal de millorar la seguretat dels centres i evitar així possibles intrusions i robatoris.

També s’estan realitzant actuacions a nou equipaments educatius per millorar la seguretat d’utilització i accessibilitat a l’interior de l’edifici, la seguretat envers els riscos de caigudes i l’evacuació dels ocupants. Els treballs s’estan portant a terme a l’institut escola Àngela Bransuela, a les escoles Camí del Mig, Germanes Bertomeu, Cirera, Josep Manuel Peramàs, Maria Mercè Marçal, els dos edificis de l’escola Joan Coromines i el Centre de Formació d’Adults Tres Roques.

Per altra banda, a l’escola bressol Tabalet i a les escoles Torre Llauder i Camí del Mig s’està portant a terme l’adaptació de les sales de calderes existents per a la connexió a la xarxa de distribució de calor del TubVerd.

El pressupost que l’Ajuntament ha destinat aquest estiu per aquestes actuacions és de 579.417,56 €.