El nou servei d’avisos i alertes multimèdia és totalment gratuït i vol facilitar la comunicació amb els clients de la companyia.

 

Comunicaigua és un servei d’Aigües de Mataró pensat per informar puntualment per SMS o correu electrònic de les avaries o aturades de subministrament programades per obres a la xarxa, que poden afectar la zona on les persones usuàries tenen el seu contracte d’aigua. També s’enviaran avisos en cas de possibilitat de fuites o excessos de consum i d’incidències a la facturació.

Aquest servei només emetrà alertes i avisos relacionats amb el servei d’aigua de les persones destinatàries i en cap cas, s’enviarà informació comercial ni publicitat per aquest canal.

Per assegurar que es poden rebre els missatges de Comunicaigua, Aigües de Mataró recomana actualitzar les dades de contacte amb un número de telèfon mòbil i un correu electrònic a l’apartat “gestió de dades” a l’Oficina Virtual d’Aigües de Mataró, a la qual es pot accedir mitjançant l’enllaç https://oficinavirtual.aiguesmataro.com

Amb aquest nou servei, la companyia vol reforçar el seu compromís amb la ciutat, acostant el seu servei a les persones usuàries i permetent que disposin, amb rapidesa i de primera mà, de tota la informació que els pugui ser d’interès.