La guia, que s’emmarca en una campanya del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, inclou diversos codis QR per poder ampliar la informació sobre quines són les platges per gossos o quins establiments accepten mascotes.

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat una guia per tal d’agrupar tota la informació sobre la destinació a nivell Pet Friendly, en una mostra de l’aposta de la comarca per aquest tipus de turisme inclusiu amb tots els membres de la família. És útil tant pels residents del Maresme que volen visitar un altre municipi amb el seu gos, com pels turistes que passen les seves vacances a la comarca acompanyats de la seva mascota, pel que la guia s’ha elaborat en català, castellà, anglès i francès.

Al document s’hi poden consultar totes les propostes i plans, l’oferta d’establiments Pet Friendly disposats a fer més còmoda l’estada i, finalment, consells i bones pràctiques. Perquè el Maresme és la destinació perfecta per gaudir-la ben acompanyat dels nostres amics peluts.

La guia és interactiva, ja que compta amb codis QR per ampliar la informació sobre quines són les platges del Maresme habilitades pel bany de les mascotes; el llistat d’establiments de restauració, allotjaments i serveis pels gossos; o un enllaç al perfil de Wikiloc del Consorci per tal d’accedir a la xarxa de rutes de la comarca per fer una mica d’exercici.

Per acabar-ho d’arrodonir, també es poden trobar una sèrie de recomanacions, com avisar prèviament que la mascota ens acompanya al viatge, o bones pràctiques, com fer una revisió mèdica del nostre pelut al veterinari abans de viatjar.

D’aquesta manera, es pot gaudir de la destinació Costa Barcelona Maresme d’una forma lúdica, responsable i seguint les normes establertes pels establiments i els municipis.

La guia es repartirà en paper a les oficines de turisme, als punts d’informació turístics (PIT), als ajuntaments i als establiments Pet Friendly. També es pot trobar online aquí.