L’alcalde de Mataró ha fet balanç del seu mandat, presentant la seva candidatura un poc mes a les properes municipals i omplin a més de 400 persones el Foyer del TecnoCampus

El líder del PSC a Mataró ha fet referència diversos entrebancs. “Primer va ser el procés, després la pandèmia i ara els estralls que ens arriben de la guerra. Però ens en sortirem com ens n’hem sortit fins ara, treballant i dient sí a Mataró, creient-nos-ho.
Avui Mataró és més neta i més segura, té més places i més zones verdes, més equipaments i les condicions per generar riquesa i hem reduït l’atur a la meitat.

L’acte ha estat presentat per les regidores Núria Moreno i Bea Delgado i ha comptat amb la intervenció de quatre veïns, també hi han assistit els alcaldes de Pineda de Mar i Dosrius, Xavier Amor i Sílvia Garrido; els candidats del PSC a diversos municipis del Maresme i militants i simpatitzants del partit a la comarca.