L’actual cap del grup municipal d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Mataró ha declarat: “som l’única opció política de la ciutat clarament d’esquerres i ecologista amb capacitat de governar”.

 

L’Assemblea d’En Comú Podem Mataró ha escollit per unanimitat que Sergi Morales repeteixi com a candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals del 2023. També s’ha escollit a Sarai Martínez com a número dos de la llista. D’aquesta manera, l’Assemblea d’En Comú Podem Mataró torna a fer confiança a les dues persones que van encapçalar la llista a les eleccions municipals del 2019 i que actualment formen part del govern a l’Ajuntament de Mataró.

Morales s’ha dirigit a la militància dient-los: “tenim clar un model de transformació de ciutat per fer de Mataró un lloc més sostenible, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials”.

L’Assemblea de la formació ha donat el tret de sortida cap a les eleccions municipals del 2023. En aquest sentit, Morales ha declarat que “som l’única opció política a la ciutat clarament d’esquerres i ecologista i que té clar un model de transformació per fer de Mataró un lloc més sostenible, més amable per les persones, i amb menys desigualtats socials”.

Sergi Morales també ha volgut recalcar que “tenim un model de ciutat i també tenim les persones amb capacitat per gestionar la complexitat d’una ciutat com Mataró. Crec que durant aquests tres anys ho hem demostrat amb la nostra tasca de govern. Capacitat, voluntat de transformació i responsabilitat”.

“Hem de resoldre els principals problemes de la gent, i per això cal una gran aposta per l’habitatge i la rehabilitació urbana i una ciutat amb més i millors serveis públics: funerària, comercialitzadora d’energia i dentista municipals.”

Actualment, En Comú Podem té dos regidors i governa amb el PSC, que va fregar la majoria absoluta, obtenint 13 dels 27 regidors que formen el Consistori Mataroní. Per la qual cosa, la força de la formació ecosocialista dins el govern és absolutament minoritària.