Les obres d’aquesta rotonda, que ha estat empantanegada durant mesos,  completaran l’actual i polèmica Anella ciclista. S’espera que els treballs millorin la seguretat viària a la cruïlla.

El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament ha començat les obres de construcció de la rotonda que està situada a la cruïlla de la ronda d’Alfons X el Savi amb el carrer de Rocafonda. Es tracta dels treballs que quedaven pendents per completar l’Anella ciclista que tants problemes i crítiques ha comportat.


Amb aquesta actuació es pretén millorar la seguretat viària de la cruïlla formalitzant la rotonda provisional existent. Es tracta d’una rotonda de deu metres de diàmetre, que tindrà una franja pavimentada exterior d’un metre d’amplada de llambordí prefabricat i una zona pavimentada amb llamborda amb escocells on es plantaran tres bedolls. Es desplaçarà el fanal existent i s’asfaltarà tot l’àmbit de la cruïlla.

Les obres, que costaran més de 45.000 euros, s’han adjudicat a l’empresa Catalana de Treballs i Obres SL i es preveu que tinguin una durada aproximada de tres setmanes.