Disseny, edició de web i producció d’elements interactius per un món més digital que mai. Amb múltiples sortides professionals, acadèmiques i amb certificacions oficials d’anglès. Un nou cicle formatiu únic al Maresme i pensat per a l’era digital que compta amb la col·laboració de la Destil·leria i el TecnoCampus.

 

L’Escola GEM impulsa per al curs 2022-2023 el seu primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà centrat en assistència al producte gràfic interactiu. En un moment on la digitalització està més present que mai després de la pandèmia i on les necessitats en aquest camp s’han multiplicat, aquest cicle formatiu únic al Maresme per la seva temàtica, s’enfoca al disseny, edició de web i producció d’elements interactius per oferir tot tipus de sortides professionals de present i de futur.

Els estudiants d’aquest nou Cicle Formatiu assoliran una titulació com a tècnic i poden acreditar una certificació en anglès, molt present durant el curs.

El cicle formatiu compta amb un mòdul anomenat Laboratori d’Experiències amb la col·laboració, per una banda la Destil·leria, espai cultural, i d’altra, el TecnoCampus. Dins del mòdul Laboratori d’Experiències l’alumnat podrà interaccionar a través de tallers i workshops amb professionals externs relacionats amb la fotografia, el disseny, i l’art.

 

Múltiples sortides professionals i acadèmiques

El nou cicle formatiu compta amb un munt de sortides professionals molt demandades a dia d’avui: agències de publicitat, empreses multimèdia, estudis de disseny, departaments de màrqueting, publicitat o disseny empresarial i publicacions en línia. A més, també serveix com un pas per a donar el salt al batxillerat o a cicles formatius de grau superior.

Aquesta aposta de l’Escola GEM compta amb una sèrie de mòduls que aglutinen tot tipus de coneixements tècnics en dibuix, disseny, edició, multimèdia i molt més. En total, són dos cursos amb més de 1400 hores lectives i 200 hores de pràctiques en empreses del sector. Les inscripcions estan obertes i es pot sol·licitar informació en aquest enllaç.