Doble oferta musical. Avui al Cafè de Mar, amb el jazz d’Adrian Cunninghan, i demà, a la Sala Clap de Mataró, els aficionats al rock tenen una altra cita important.

Tota una llegenda del Jazz de la ciutat de Nova York arriba al Maresme aquest dimecres a les 9 del vespre al Cafè de Mar. El guardonat saxofonista Adrian Cunningham interpretarà les seves millors cançons juntament amb dos músics novaiorquesos, John Merrill, a la guitarra, i Charlie Caranicas, a la trompeta. A més, comptarà amb el reforç de dos músics catalans, Gerard Nieto, a l’orgue, i Xavi Hinojosa, a la bateria,.

Concert està organitzat per l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró i l’Espai Culinari del Cafè de Mar amb el suport de la Unió de Cooperadors de Mataró.

Les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir a través d’aquest enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/16298/casa-de-la-musica-mataro/web

 

Per altra banda, demà, divendres dia 3, a partir de les 8 del vespre tenim cita triple amb el rock a la Sala Clap.

Al 2010, Héctor crea un projecte local de col·laboracions musicals sota el nom de AERIAL BLACKED UNITED. En 2012 s’estableix AERIAL BLACKED amb membres fixos i actualment ho componen Héctor Gómez (veu i guitarra), Enric Díaz (guitarra solista), Jesús Páez (baix) i Gustavo Pérez (bateria)

Entre abril i maig de 2022 la banda publica el que és el seu cinquè treball discogràfic i segon LP: 10 nous temes masteritzats per Brett Caldas-Lima (Tower Studio, Montpeller-França) productor de Devin Townsend, Ayreon o Pain of Salvation i que ha fet treballs per a Killswitch Engaged, Chimaira, Megadeth, Beetween the Buried and Em, DGM etc. El disc es titula PLAY IT LOUD!, dona lloc al primer contracte discogràfic professional que signa la banda i situa a aquesta en sales i festivals de tot el país.

En aquest cas, les entrades tenen un preu de 12 euros anticipades i 15 a taquilla i es  poden adquirir a través d’aquest enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/16072/casa-de-la-musica-mataro/web