Inicialment, el partit ha volgut comptar amb més d’un centenar de persones de referència a la ciutat en aquest procés, que posteriorment ha obert a tota la ciutadania i del que donarà a conèixer els resultats els pròxim dia 3 de juny.

 

Esquerra Republicana ha iniciat un procés participatiu per tal de conèixer les principals problemàtiques i propostes de futur per Mataró. Amb el títol ‘Millorem Mataró’ els republicans han comptat amb la participació més d’un centenar de persones que consideren expertes o de referència en diversos àmbits locals.

El formulari que han enviat planteja diverses preguntes que fan referència al panorama polític municipal així com a la situació de la nostra ciutat, i té l’afany de crear tot un seguit de propostes encaminades a millorar el present però, sobretot, el futur de Mataró.

Joaquim Camprubí considera que “davant la manca de projecte de futur que ens ofereix l’actual govern municipal, encapçalat per David Bote, la participació de la gent és imprescindible per Millorar Mataró.”

En aquesta línia, el passat 28 de maig Esquerra Republicana també va instal·lar una parada a La Riera de Mataró per tal que, qui vulgui, pugui fer les seves propostes i ampliar aquest procés participatiu amb el conjunt de la ciutadania de Mataró.

Els resultats seran compartits en una sessió oberta als participants el proper 3 de juny, per establir així objectius i reptes futurs de Mataró.