Tothom que vulgui aprendre música, teatre i dansa pot fer la seva inscripció de l’1 al 12 de juny. L’oferta de l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) pel proper curs, inclou més d’una setantena de cursos diferents per aprendre els llenguatges escènics i fer música amb un oferta variada.

 

L’Aula de Teatre, escola amb més de trenta set anys de recorregut, oferirà una vintena de cursos i monogràfics de teatre i dansa des dels 6 anys en endavant. El curs començarà el 3 d’octubre i acabarà el 18 de juny de 2023, i davant la bona acollida que han tingut, es continuarà fent els Workshops de perfeccionament i entrenament escènic amb destacats noms del món de les arts escèniques del país. Aquesta és una aposta de la Direcció de Cultura per aprofundir en l’aprenentatge de diferents disciplines escèniques: interpretació, text i objectes, dansa, circ, noves tecnologies, direcció i teatre social. Els tallers intensius estan adreçats a persones amb experiència en teatre, dansa, música o circ, i també estan oberts a estudiants en procés de professionalització.

El nou curs començarà eliminant les mesures anti Covid-19 de l’any passat i s’amplia lleugerament la ràtio d’alumnes per grup. En total s’oferiran més de 300 places. Les persones interessades en fer la preinscripció ho poden fer a la web de Cultura Mataró.