El partit de Ciutadans a Mataró porta al Parlament, a través de la diputada Anna Grau, l’ampliació de l’actual CAP de Rocafonda i la construcció d’un nou CAP a Cirera.

 

Ciutadans Mataró ha portat al Parlament de Catalunya la millora dels serveis d’atenció primària a la ciutat. Des de la formació taronja han assenyalat que “necessitem millorar els centres de salut de Mataró perquè la ciutadania pugui disposar d’un servei sanitari de qualitat”.

En relació amb el CAP de Rocafonda, la diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha demanat saber en quina situació es troba aquesta ampliació, quina és la inversió que es realitzarà i quina és la data prevista de la posada en funcionament d’aquestes noves instal·lacions.

Així mateix, per al barri de Cirera, Anna Grau ha preguntat en quin estat es troba el procés de construcció d’un nou CAP, quina és la inversió que es realitzarà i quina és la data prevista d’entrada en funcionament.