Trenta-dos tennistes disputaran, del 22 al 29 de maig, el torneig internacional Ciutat de Mataró organitzat pel Club Tennis Mataró. Hi destaca la participació de l’italià Raul Brancaccio (288) i els espanyols Nikolas Sánchez Izquierdo (289) i Eduard Esteve Lobato (290).

El Club Tennis Mataró organitza el primer Torneig Internacional Ciutat de Mataró. Un World Tennis Tour que veurà competir 32 tennistes en individuals i 16 parelles en dobles del 22 al 29 de maig.

És la primera vegada que el club de la capital del Maresme organitza la cita i celebren que les joves promeses del tennis vulguin competir-hi. La inscripció s’ha tancat amb un bon rànquing i des del club són optimistes. Hi jugaran tennistes classificats entre el 288 i el 450 del món.


El diumenge 22 de maig engegarà la fase prèvia, on un total de 64 jugadors internacionals jugaran per estar entre els 8 millors del quadre, que es classificaran per a la fase final. Hi haurà partits durant tot el diumenge i fins el dimarts 24.
Un cop coneguts tots els participants, el quadre final es començarà a jugar el dimarts 24 de maig. A partir de les 10 del matí hi haurà partits individuals i també un quadre de dobles, on 16 parelles mesuraran el seu potencial amb la resta per endur-se el torneig.

El Torneig Internacional Ciutat de Mataró es converteix en una gran oportunitat per als jugadors nacionals. El club mataroní explica que el seu objectiu és “ajudar-los en la seva progressió, enfrontar-los al millor talent emergent i així afavorir la seva evolució cap a l’àmbit professional”.

Entre els inscrits destaquen l’italià Raul Bracaccio, número 288 ATP, el maresmenc Nikolas Sánchez Izquierdo (289 ATP), Eduard Esteve Lobato (290 ATP) i Oriol Roca Batalla (319 ATP).

Per altra banda, el torneig internacional coincideix amb la disputa del Roland Garros. Un Gran Slam que també es disputa sobre terra batuda, on es donen cita els millors tennistes del món. La directora del torneig, Anna Cris Sans, assegura que “l’ITF de Mataró és un Roland Garros a petita escala i el primer pas per conèixer el talent del futur”.

Des del club invertiran 45.000 euros en l’organització del torneig. L’entitat ho organitza sense ànim de lucre, així que no hi haurà cap benefici econòmic per al club. L’organitzen membres del Club Tennis Mataró, que compten amb el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, les Federacions espanyola i catalana de tennis, així com patrocinadors i col·laboradors que han dipositat la seva confiança en l’esdeveniment.