Les entitats del barri promouen el Festival Cultural, en el marc del Maig Intercultural, que se celebrarà demà, 7 de maig, a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero.

Demà, dissabte 7 de maig, de 18 a 20 h., es celebrarà a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero la segona edició del Festival Cultural de Cerdanyola. Una iniciativa del teixit associatiu que s’emmarca en el Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.

A través dels diferents espectacles de ball, teatre, poesia, play-cack… l’objectiu del Festival és mostrar la riquesa cultural del barri més poblat de Mataró i que compta amb gran diversitat d’orígens i cultures i establir un espai de coneixement mutu entre les entitats que conviuen en el territori. La música, la dansa són disciplines que afavoreixen en aquesta ocasió l’intercanvi i la cohesió sociocultural.

Com a novetat, i tenint en compte la gran diversitat cultural, el Festival d’enguany s’emmarca en els actes del Maig Intercultural de Mataró i, per altra banda, a més de les actuacions de les diferents entitats del barri, s’ha volgut convidar un Casal de Gent Gran de la ciutat, que en aquesta ocasió és el Casal de la Gent Gran de Cerdanyola.

Les entitats de la Taula d’Entitats de Cerdanyola que actuaran en el Festival són: Associació Cultural de Cerdanyola, Associació Yimajoor,  Casa d’Andalusia, Centre Cultural i Recreatiu Casal del Barri, Círculo Flamenco Andaluz, Col·lectiu de Teatre EPMA i Penya Cultural Al-Andalus.

El Festival Cultural de Cerdanyola es va organitzar per primera vegada l’any 2019, si bé a causa del Covid-19 es va haver d’ajornar fins aquest 2022 que, amb la millora general de la situació de la pandèmia, s’ha pogut organitzar una segona edició. Així, el II Festival Cultural es vol que sigui l’inici d’una celebració anual en la que en cada edició es puguin incorporar noves entitats i noves mostres culturals. Enguany el Festival s’ha organitzat en format de teatre/auditori, a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero.