Aquest cap de setmana, coincidint amb la festa de Sant Jordi, la Casa de la Música de Mataró ens porta propostes musicals per a tots els públics.

 

El divendres, dia 22 a les 9 del vespre, visitarà la Sala Clap Pol Batlle juntament amb l’aclamada Rita Payés per presentar el seu primer treball SALT MORTAL. Pol Batlle és una nova glopada enèrgica que et pot tombar d’una sola cançó. Un cantant amb altíssims dots per la interpretació que converteixen cada tema en un viatge d’aquells que costa oblidar.

Per altra banda, el diumenge, dia 24, tornen els concerts familiars de la Casa de la Música. En aquesta ocasió podrem gaudir d’un espectacle molt especial! La Cançó Perfecta és un musical interactiu creat per Gerard Williams i la companyia de teatre Sifasolsi. Es tracta d’un viatge a través de la música on el públic haurà de participar per ajudar a aconseguir el gran repte: crear una cançó perfecta! Tot succeeix a l’Olimp, on Zeus, cansat d’escoltar sempre les mateixes cançons a la radio, decideix encomanar a Apol·lo la missió de compondre la cançó perfecta. Per fer-ho, ell i el seu amic Hermes emprenen un llarg i trepidant viatge pels racons de tot el regne on descobriran, a través dels ritmes d’Hades, les melodies de la mestra Yoshizawa, les lletres passionals d’Atena i els balls de Dionís, el veritable significat i la màgia de la música.

La moralina del musical resideix en el seu propi títol. L’originalitat preval sobre la perfecció, que no és altra cosa que una quimera. La comanda de Zeus simbolitza el camí de la vida on es valora l’aprenentatge constant i la lluita per aconseguir els objectius..

Les cançons del musical contemplen estils coneguts de la música, com el swing, el rock and roll, la música disco-funk o la balada-pop.

També el diumenge, tindrem una nova cita amb els Discconcerts. Una iniciativa que sorgeix de la col·laboració entre el Taller d’Idees i la Casa de la Música de Mataró, per tal d’oferir un espai de lleure i d’integració a les persones amb diversitat funcional, amb sessions de Dj, música en directe, karaoke, i altres sorpreses. El projecte, alhora, serveix per obtenir recursos per a finançar activitats de caire social, sobretot dirigides a persones amb diversitat funcional. En aquesta ocasió gaudirem d’una sessió de discoteca amb karaoke que de ben segur farà ballar a tothom!