CaixaBank i la Fundació Iluro Posen en marxa la “Convocatòria d’Acció Social 2022” per donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme, als quals podran presentar-se fins al 10 de maig entitats locals amb projectes centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

La convocatòria, per un import de 45.000 euros, va dirigida a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i els projectes de les quals estan centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

Els projectes, que seran recolzats amb una quantia mínima de 2.000 euros i màxima de 8.000 euros, tindran com a beneficiaris persones en risc d’exclusió, en especial, desocupats, gent gran, persones amb discapacitat i refugiats. Les entitats i els projectes seleccionats a la “Convocatòria d’Acció Social 2022” es coneixeran el proper mes de juny.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins l’acord de col·laboració entre CaixaBank i la Fundació Iluro, com a part del compromís que mantenen amb les entitats socials de la comarca.