L’acord de col·laboració ha estat subscrit per la directora de la Territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, i el president de la Fundació ILURO, Pere Carles. El conveni contempla l’arrancada de dues convocatòries anuals d’ajuts per a les associacions de la comarca del Maresme: la ‘Convocatòria social 2022’ i la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’.

 

CaixaBank recolza amb 95.000 euros la Fundació Iluro amb l’objectiu de donar suport a programes socials i mediambientals, així com activitats socioculturals, desenvolupats per associacions i fundacions de Barcelona que es gestionaran de manera conjunta per ambdues entitats durant el 2022.

Les beneficiàries seran entitats socials que treballen en el suport a col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat, en risc d’exclusió, desocupats, persones grans, persones amb discapacitat, immigrants i refugiats; així com associacions dedicades a la protecció del medi ambient en matèria de biodiversitat, economia circular, innovació ambiental i repte demogràfic.

El conveni recull la posada en marxa, al llarg d’aquest any, de diverses accions conjuntes entre les quals destaquen la ‘Convocatòria d’Acció Social 2022’, que donarà suport econòmic a projectes d’associacions amb finalitats socials a la comarca del Maresme; la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’, que seleccionarà projectes que lluiten contra el canvi climàtic; així com programes socioculturals.

L’acord de col·laboració ha estat signat, en un acte celebrat a la seu de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, per la seva directora de la Territorial, Maria Alsina, i el president de la Fundació Iluro, Pere Carles.

La directora territorial de CaixaBank a Barcelona ha destacat que “amb aquest acord es posa de manifest el compromís de CaixaBank amb les entitats socials i mediambientals que treballen per la societat. Al costat de la Fundació Iluro contribuirem al desenvolupament social, econòmic i mediambiental de Barcelona per afrontar els reptes que tenim per davant i que requereixen la nostra implicació conjunta”.