Aquest cap de setmana l’activitat no para a la sala Clap de Mataró. El públic que hi assiteixi podrà gaudir de dos grups amb directes ben contundents: Lád Cúig i Groggy Rude. Per altra banda, diumenge el folk irlandès d’Svart Vin serà als Vermuts

 

Lád Cúig neix el 2005 i a poc a poc anirà assumint compromís i estabilitat, definint-se cap a la música tradicional irlandesa, que poc a poca anirà agafant contundència amb la influència d’altres estils.

“Des de Dins” és el segon àlbum de la banda de Punk/Rock Celta del Maresme, però també és el resultat final del treball minuciós realitzat des de la sortida del darrer disc “Poemes de Destrucció” (2016) i l’EP “Nosaltres Sols” (2017) i, sobretot, de l’acumulació d’un seguit de vivències i circumstàncies personals, moltes d’elles relacionades amb els diferents confinaments als quals la pandèmia global els ha retingut aquests quasi dos anys.

Els acompanyaran Groggy Rude un grup que s’autodefineix com: un grup normal. Són el Marc, l’Ignasi i el Simon: toquen punk rock, no tenen normes i fan cançons que els hi surten del cor. No pregunten mai en quina hora s’ha de tocar ni que hi haurà per sopar, al final compartir és viure i la música és súper important per tothom. Presenten el seu nou treball •TEMPS MORT• tornades fàcilment corejables i soroll difícilment inoblidable. Punk Rock intranquil i emotiu des de Tarragona. Oi!

El folk irlandès d’Svart Vin als Vermuts

D’altra banda, si el temps ho permet, diumenge dia 20 ens traslladarem a la Plaça Occitània del barri de Peramàs-Esmandies per gaudir del folk irlandès d’Svart Vin. Svart Vin és un grup de música que neix a Mataró. L’estil que toquen s’emmarca dins el folk irlandès, anat des de l’estil més tradicional al conegut com irish punk. Tots els membres del grup tenen diversos anys d’experiència tocant en concerts i en altres bandes, i com a grup

Svart Vin, tenen experiència tocant en diverses festes majors, fires, molts bars i pubs des del 2013. El seu objectiu és poder donar a conèixer aquest estil musical tan alegre i potent com és el folk irlandès, així com poder donar a conèixer la cultura d’aquesta illa tan particular de l’Atlàntic arreu del nostre país.

En el gener del 2020 van treure el seu primer disc titulat “80 glops!” i també van fer un canvi de membres del grup. Tot i que tenien una sèrie de concerts programats i algun petit projecte, la Covid19 els ho va tirar tot per terra. Ara, més que mai, tenen moltíssimes ganes de tornar a trepitjar un escenari, poder tornar a gaudir de la música i poder promocionar el seu àlbum que tant esforç els hi va costar realitzar.

Aquest acte serà organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies