Sembla que Esquerra Republicana ha començat en força i continua treballant per consolidar l’objectiu que el 2023 Mataró tingui una alcaldia republicana.

 

Amb la voluntat de “continuar escrivint el futur de Mataró” i ampliar el projecte amb els veïns, el candidat a l’alcaldia de Mataró per Esquerra Republicana de Catalunya, Pim Camprubí, ha anunciat aquesta setmana que rebrà als ciutadans i ciutadanes per poder respondre a les seves preguntes.

En aquest sentit, els dimarts i dijous al matí (de 10 a 13 h), el candidat serà al local de l’agrupació local al número 15 del carrer Isern de Mataró per escoltar i recollir propostes de la ciutadania.

Segons apunta Pim Camprubí: “escoltar les inquietuds i les idees de la ciutadania és imprescindible per poder governar una ciutat. Apostem pel municipalisme i això no vol dir res més que proximitat, transparència i compromís”.