El Saló de Sessions de l’Ajuntament s’ha convertit aquest dilluns i dimarts en l’escenari on s’han rodat algunes escenes d’una sèrie espanyola de producció internacional.

 

El rodatge d’aquesta sèrie s’ha iniciat aquesta setmana a l’Ajuntament i, més endavant, està previst que l’equip torni a Mataró per rodar més escenes, en aquest cas al Velòdrom.

L’escenari escollit ha estat la Casa Gran. Això ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Mataró i Maresme Film Commission, un instrument impulsat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, que té per objectiu promocionar la comarca com escenaris de rodatges per tal d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual, i dinamitzar els sectors econòmics relacionats.

Durant el 2020 i el 2021, a Mataró es van realitzar 110 rodatges de 81 produccions diferents impulsats per Maresme Film Commission. Algunes de les localitzacions de Mataró que s’han convertit en escenari de rodatge de pel·lícules, sèries, programes de televisió, documentals i espots publicitaris han estat el TecnoCampus, la Casa Coll i Regàs, la Llar Cabanellas, la Presó, el Centre Natació Mataró, l’escola Valldemia, el Centre Cívic Els Molins, la plaça de Santa Maria, la platja del Varador, el Nou Parc Central o la plaça de Santa Anna, entre d’altres.

Entre les produccions que han escollit Mataró per rodar-hi escenes hi ha llargmetratges com “Mediterráneo” de Marcel Barrena, guanyadora de 3 premis Goya 2022 (a la millor cançó original, a la millor direcció de producció i a la millor direcció de fotografia) o “Las leyes de la frontera”, de Daniel Monzón; sèries com “Vida Perfecta” de Leticia Dolera, “Días de Navidad” de Pau Freixas o “El Inocente” d’Oriol Paulo; anuncis publicitaris d’Apple Watch, Puleva o Humana; programes de televisió com “Un país para reirlo” o el documental “Nathy Peluso”, encara pendent d’estrena.