Si ahir al Clap Sharif tornava a la càrrega amb un nou treball fruit de la recerca i introspecció a la qual ens va portar la pandèmia. Avui, dissabte, la música seguirà amb Els Amics de les Arts.

Després d’haver d’ajornar el concert que hi havia previst pel passat dia 4 per restriccions COVID, visitaran el Clap per presentar sobre els escenaris l’últim disc de la banda “El senyal que esperaves”.  El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric, alhora que demostrarà de nou que Els Amics connecten com ningú amb el seu públic i que la seva essència es manté després de 10 anys de trajectòria. Els avalen hits com Jean Luc, Ja no ens passa, Louisiana, El seu gran hit, Les coses i molts més que els han convertit en els creadors d’una banda sonora de referència del nostre país. Temes de sempre i cançons noves que ens faran ballar i emocionar pugen a l’escenari en un concert imperdible.

Diumenge ens traslladem a la Plaça Francesc Pi i Margall del barri de l’Havana per gaudir d’una nova cita dels Vermuts Musicals. En aquesta ocasió gaudirem de la música del cantautor maresmenc Abel Munné, que presenta el seu darrer treball “Tots 2 Junts” així com un avançament del seu proper EP, juntament amb la seva banda. La proposta està carregada d’energia i bones vibracions a ritme de pop i folk en català i anglès.

La Banda, formada per David Pérez (guitarra), Txell Pajuelo (tecles), Eric Fernández (baix) i Joan Roca (bateria), acompanya al cantautor de Llavaneres en un espectacle que no deixa indiferent a l’espectador.

Aquest acte serà organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Havana