L’Assemblea de l’Agrupació local d’ERC a Mataró, celebrada aquest dijous 27 de gener, va escollir l’actual regidor Pim Camprubí per encapçalar la candidatura dels republicans a les eleccions municipals del 2023.

 

L’Assemblea va escollir la persona que serà el relleu d’en Francesc Teixidó al capdavant de la llista dels republicans amb l’objectiu de reintentar assolir l’alcaldia de Mataró després dels comicis del 2019, on van ser segona força amb 8 regidors i un 26% del vot.

Joaquim Camprubí va ser escollit per unanimitat dels militants assistents a l’acte. Uns resultats contundents amb què pren força la seva candidatura.

Els republicans interpreten aquest resultat com la demostració d’un relleu ben fet entre Teixidó, que va ser candidat les darreres 4 eleccions municipals, i el nou candidat.

Actualment, Camprubí és regidor a l’Ajuntament de Mataró, des del 2017, i en aquest sentit ha apuntat que “tenim l’experiència i el coneixement, però sobretot l’actitud i la il·lusió per fer a Mataró el canvi que la ciutat necessita”.

A l’assemblea van assistir-hi també Josep Pena, president de la federació comarcal d’Esquerra Republicana al Maresme, Pau Morales i Monica Palacin, Diputats al Parlament de Catalunya, i Oriol López, secretari nacional Coordinació Municipal i Ciutats Grans a Esquerra Republicana. López, que va intervenir a la cloenda amb Camprubí. López va mostrar la seva confiança en el projecte de Mataró, convençut de que objectiu a assolir és l’alcaldia al 2023.

Camprubí és pilot i instructor de vol d’helicòpter, ha treballat al cos dels Agents Rurals i com a “Head Trainer” a una acadèmia de vol vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona. És un apassionat de l’esport a la muntanya, i d’aprofitar el seu temps lliure amb la família i amics. També està afiliat a Comissions Obreres.